Collageenbank.

Na ons 23ste levensjaar beginnen  we minder collageen aan te maken, de huid wordt langzaam minder stevig en elastisch, en veroudert verouderd.
Collageen is de meest belangrijke proteïne in ons lichaam. Elastine is een andere belangrijke proteïne en deze zorgt voor elasticiteit en flexibiliteit. Rode/roze licht van de collageenlampen dringt diep door de huid en stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor verbetert textuur, kleur en toon van de huid.
De bloedcirculatie en het zuurstof neemt toe. Poriën verkleinen, vlekjes, littekens en donkere kringen rond de ogen verminderen, wondjes en onzuiverheden herstellen sneller. De huid wordt zachter, minder droog, strakker en verjongt aanzienlijk door de opbouw van collageen!
Al na 8 behandelingen zijn de 1e resultaten zichtbaar.
Het rood/roze licht heeft eveneens een positief effect op psoriasis, acne, pigment en ouderdoms vlekken, sommige soorten eczeem, cellulite en pijn klachten en wordt daarom in ziekenhuizen gebruikt bij mensen met huidproblemen maar ook tegen depressies!
Het licht kan zelfs helpen bij het verliezen van overtollige kilo’s en je weerstand wordt erdoor verhoogd!
De behandeling is geschikt voor iedere huidtype en iedere huidskleur.
Het licht is niet bruinend, het is nl. geen UV-licht (blauw), de huid kan zelfs iets lichter worden van kleur.
Het resultaat is o.a. afhankelijk van hoe vaak en regelmatig je gebruikt maakt van de collageenbank maar ook van levenswijze en leeftijd. Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur te volgen van circa. 12 week. 2 á 3 keer per week. Hiervoor maken wij samen met u een persoonlijk behandelplan.

Het rode licht van de lampen werd door wetenschappers van de NASA 10 jaar geleden ontwikkeld om mensen sneller te helpen met herstellen.Een behandeling onder de collageenbank  is zeer aangenaam.
Er is geen sprake van extreme warmte en de behandeling is al helemaal niet pijnlijk te noemen. Je kan  snel in een soort korte slaap vallen. Men merkt duidelijk dat het licht ze energie geeft. Mensen met winterdepressies en/of stemmingswisselingen hebben dan ook veel baat bij de behandelingen!

Het rood/roze licht heeft een frequentie van 633 nanometer.
Dat is de frequentie waarop de lampen hun meest effectieve bereik hebben. Licht wordt ingedeeld in een bandbreedte. De bandbreedte voor zichtbaar licht loopt van 400 tot 780 Nanometer en op 633 Nanometer is de kleur van het licht roze tot rood. Deze lichtgolven dringen tot wel 5mm diep in de huid en de werking kan uiteindelijk wel 8 tot 10mm diep doordringen.
Heeft 28 collageenlampen

Voordelen op een rijtje:
-De hele huid wordt mooier, stralender en strakker
-De huid wordt soepeler, steviger en elastischer
-Het voorkomt en vermindert cellulite
-Het activeert de vorming van collageen en elastine vezels
-Het activeert de stofwisseling van de huid
-Het verhoogt huidcel regeneratie
-Pigmentvlekken verminderen
-Rode vlekken verminderen
-Rimpels, kringen verminderen (rond de ogen, lippen, voorhoofd, hals en decolleté)
- Verminderd (onderhuidse) ontstekingen bij acne en bevordert genezingsproces van de huid bij wondjes, verbranden door zon en littekens
-Het kan winterdepressies en/of stemmingswisselingen verminderen
-Het kan rosacea en eczeem verminderen
 
Een volledige kuur duurt 12 weken

Deze kuur kan je ook ideaal combineren met een bindweefselkuur voor nog meer en sneller versteviging verjonging huid.

We adviseren om de half jaar een mini kuur te nemen  ( 3 behandelingen)  zodat het effect zich nog verder uitbouwt en belangrijker nog, de huid in optimale conditie blijft.
Tevens werkt het bevorderend op het spierweefsel en de gewrichten en het is een aangenaam ontspannende behandeling.

Voorbereiding.
Beste is om vooraf en ook tijdens de kuur regelmatig je huid te scrubben met een milde peeling voor een nog betere effect. En als aanvulling kun je ook Nutricosmetics nemen. (speciale voedingssuplementen gericht op de huid) zo komt de liefde voor de huid van 2 kanten.
 


Bij de kuur zit Skollagen bij in.

Wat is LavieSage SKollagen en wat doet het?
SKollagen is een poeder dat bestaat uit viscollageenpeptides, vitamine C en diverse activatoren die er voor zorgen dat de opgenomen ingrediënten worden omgezet tot nieuwe collageenvezels.
Ons lichaam bevat heel veel collageen.
Maar liefst een kwart tot een derde van alle menselijke eiwitten bestaan uit collageen.
Het zit overal, maar vooral in botten en huid.
Het lichaam gaat zeer efficiënt om met haar collageenvoorraad. Het wordt, vooral bij actieve mensen, continue vernieuwd en verbeterd.
Echter, na ongeveer het 23ste levensjaar worden we wat minder efficiënt in het behoud van het collageen. En aangezien de huid een sluitpost is, gaan we langzaam maar zeker aan de buitenzijde zien wat we eigenlijk van binnen tekort komen.
De SKollagen is ontwikkeld om de tekorten weer aan te vullen tot een jeugdig niveau om zo de huid maar ook het overige collageen in optimale conditie te behouden.
Het collageen zorgt voor de sterkte van de dermis en houdt zo lijnen en contouren strak, kan rimpels verzachten en de totale huid jonger doen ogen.
 


Waar bestaan kuren uit
Collageenbank kuur  (33 behandelingen)):
2 weken : 4 x 15 min. per week.
5 weken: 3 x 20 min. per week.
5 weken: 2 x 20 min. per week.

Collageenbank en bindweefselmassage kuur (45 behandelingen):
2 weken : 1 bindweefsel + 4 x 15min collageenbank, per week
5 weken : 1 bindweefsel + 3 x 20min collageenbank, per week
5 weken : 1 bindweefsel + 2 x 20min collageenbank, per week

De lichttherapie met collageen lampen is absoluut voor alle huidtypen- en tinten geschikt. Een goed gereinigde huid is de belangrijkste voorwaarde voor een effectieve lichtbehandeling.

 Niet geschikt voor zwangere vrouwen, personen met epilepsie, personen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht.

 

 

 

 

 

 

 

   

 

   

Website gemaakt door Renate Donker ©