- Microdermabrasie
- Iontophoresis (galvanische stroom )
- Skin-scrubber
- Ultrasoon
- Hoogfrequent
- Hot Cold hamer
 

Mircodermabrasie (Diamond) .

Microdermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid.  De “Diamond Peel” is de nieuwste mechanische peeling op basis van een diamantschijfje. Microdermabrasie maakt de huid gladder, reinigt verstopte poriën, verwijdert dode huidcellen, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, egaliseert de huidskleur, verbeterd de bloedcirculatie en verhoogt de aanmaak van collageen en elasticiteit.
Door verschillende koppen te gebruiken heb ik de mogelijkheid om elk type huid en elke huidplooi, zelfs de meest gevoelige huiden, te behandelen. Deze verschillende koppen, grove en fijne, garanderen een effectieve peeling voor elk huidtype. De natuurlijke schil van de diamant is de nieuwe microtechnologie die ook bij talrijke dermatologen en plastisch chirurgen wordt gebruikt. Het is een veilig systeem dat oppervlakkig, regelmatig en in de diepte kan peelen.

 

De vele voordelen van Microdermabrasie:

* stimuleert celregeneratie

* vervaagt littekens,  rimpels en striae

* behandelt een onzuivere huid

* vervaagt pigmentvlekken

* verbetert de huiddoorbloeding

* verfraait een verouderde huid

* verfrist een rokershuid

* herstelt zonneschade

* verwijdert dode huidcellen

* vermindert oneffenheden

* verfijnt grove poriën

* stimuleert aanmaak van collageen

* stimuleert aanmaak van elastine

* verfraait de uitstraling


Wat is deze diamant of “Natuurlijke Schil van Diamant?

 De natuurlijke Schil van de Diamant is nieuwe microtechnologie die ook bij talrijke dermatologen en plastisch chirurgen wordt gebruikt. Bovendien geeft het geen ongemak aan ons normaal leven en heeft het uitstekend resultaat. Het is voor ieder huidtype geschikt. De natuurlijke Schil van de Diamant is een veilig systeem dat oppervlakkig en regelmatig in regelmatige diepte kan peelen, zonder dat de Diamant gaat beschadigen of problemen op de huid veroorzaken. De huid wordt zachter, verheldert, en ziet er gezonder uit doordat collageen gaat regenereren. Periodieke behandelingen zijn dus geraadzaam. (in kuurvorm.)

 

In onderstaande gevallen wordt microdermabrasie afgeraden :
* Bij gebruik van medicijnen die bloedverdunnend werken
* Bij Actieve Acné, Diabetes, AIDS, Psoriasis, Eczeem en Vitiligo
* Bij een ongezonde huid met medische problemen

Uw huid vernieuwt zich in een periode van ca. 28 dagen. Door een flinterdun laagje te verwijderen wordt dit proces bespoedigd. De nieuwe huid ziet er mooier uit. In kuurverband worden lijntjes vlekjes en littekentjes beetje bij beetje minder en kunnen zelfs geheel verdwijnen.

Na de behandeling kan de huid iets trekkerig aanvoelen en enige roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand.

 

Nazorg
Met microdermabrasie wordt tijdelijk de bescherming van de huid vermindert, dat herstelt zich binnen één week.
Tot dat moment is het noodzakelijk met specifieke producten de huid extra te beschermen.
1. De huid kan vocht minder goed vasthouden. Uw huid heeft daarom extra hydratatie nodig. Deze krijgt u ook mee na de behandeling. Een gewone hydraterende crème is niet voldoende.

2. De huid is gevoeliger voor de zon daarom heeft u extra bescherming nodig ook als de zon niet schijnt. Zelfs in de winter. Zo wordt voorkomen dat de huid tijdelijk onnodige roodheid toont.
3. Bovendien wordt aangeraden om 2 keer in de week de intensive mask te gebruiken, waardoor het vochtgehalte van de huid met 20% toeneemt.

Optimale resultaten na behandeling van microdermabrasie

Indien u onze adviezen opvolgt kunnen optimale resultaten worden bereikt en complicaties vermeden:

• Vermijd overmatig transpireren

• Ga niet zwemmen, naar de zonnebank of sauna en de eerste 24 uur niet sporten

• Vermijd stoffig of vuil werk

• Gebruik gedurende 2 dagen geen make-up (indien mogelijk)

• Gebruik altijd een goede zonnebrandcrème als u buiten bent

• Was altijd goed uw handen alvorens een product op te brengen.

• Uw huid niet verzorgen met oliehoudende producten enkele dagen na de behandeling

 

 

 

 

Iontophoresis (galvanische stroom) .

Een werkstof in een crème of serum is effectiever als deze de diepere huidlagen kan bereiken. Dit kan met iontoforese.
|Deze methode komt oorspronkelijk uit de medische sector. Het is een toedieningsvorm voor geneesmiddelen waarmee hoge concentraties van een medicament door de huid getransporteerd worden (transdermaal) door middel van een lichte, haast onvoelbare stroom. Deze wordt door de klant niet als stroom ervaren, maar voelt op bepaalde plaatsen van de huid licht prikkelend aan. Als de werkstof op de huid is aangebracht zorgt de gelijkstroom er voor dat het van de ene elektrode naar de andere wordt getrokken. Een iets simpelere voorstelling is het ‘magneetprincipe: twee gelijke polen van een magneet stoten elkaar af. De gebruikte werkstoffen zijn positief of negatief geladen. Met een gelijke pool van het iontoforese apparaat worden de werkstoffen de huid ‘ingestoten’, op een dieper niveau dan met een masker of pakking mogelijk is. Het zet dus de porien ver open zodat de serum heel diep naar binnen kan.

 

 

 

Skin-scrubber

 

Direct een zicht- en voelbaar resultaat met de Skin-Scrubber, een modern en geavanceerd apparaat die doormiddel van geluidsgolven een dieptereiniging geeft.
Het effectief verwijderen van meeeters en oneffenheden op een zachte manier.
Uw gelaat wordt intensief gereinigd en wordt herleven door het verwijderen van oppervlakkige huidlagen.  
Door de ultrasone geluidsgolven kunnen de kwalitatief hoge ingrediënten in de onderste huidlaag ingebracht worden.
Hierdoor kunnen verschillende huidproblemen behandeld worden zoals:

- acne,
- couperose,
- littekens,
- fijne rimpels,
- striae

 

Ultrasoon


Door het behandelen van de huid met ultrageluid (pijnloos), worden de tussenruimten tussen de cellen wijder, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.
Dat is zeer wenselijk, aangezien afvalstoffen vocht aan de huid ontrekken. Na een ultrageluidbehandeling kan de huid zelf weer vocht aannemen en daarmee alleen al een voller uiterlijk krijgen. Dit proces zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen zich verbetert, echter de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen worden ook verbeterd.
De huid wordt hierdoor geactiveerd om dikker, steviger, elastischer en beter doorbloed te worden. Dit is mede mogelijk, doordat met behulp van onze apparatuur hooggeconcentreerde serums met werkstoffen waar de huid een tekort aan heeft gekregen, tot diep in de huid ingesluisd kunnen worden. Enzymen worden met behulp van ultra geluidsgolven dieper in de huid gebracht.
Deze huididentieke stoffen, belangrijk voor de opbouw en verzorging van cellen, gaan daar werken waar de celdeling van de huid plaatsvindt.

Resultaat : nieuwe aanmaak van cellen, gevolg hiervan is betere kwaliteit van het bindweefsel, collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid gladder wordt. Testen bewijzen een huidstructuur verbetering na één kuur(4 weken x 2 behandelingen per week) van bijna 50%.
De behandeling is geschikt voor het gezicht, decolleté en lichaam. Dus door deze micromassage en insluismethode met dieptewerking aan de hand van ultrasoontechniek wordt de doorbloeding bevordert, de lympfedrainage verbetert, activeert de stofwisseling en zorgt door collageen-vernieuwing voor een versterking van het bindweefsel.
De behandeling is geschikt voor  het gezicht, decolleté en lichaam.

Voor de behandeling van:
-littekens
-vochtarme huid
-rimpels
-teleangiëctasiën(couperose)
-hyperpigmentatie
-acne
-striae
-liftende reslutaten bij ouder wordende huid
 

Hoogfrequent


Een behandeling met de glaselectrode desinfecteerd de huid door het Ozonlicht. 
Tijdens het gebruik ontstaat er verrijkt zuurstof die in staat is om door de huid heen te dringen, waardoor een optimale omgeving voor de huid wordt gecreerd.
De hoge frequentie masseert de huid dat de opname van de actieve werkstoffen door de huid verhoogt en de bloedsomloop en de stofwisseling stimuleert van de huidcellen waardoor de huid geprikkeld wordt te verjongen en zich te herstellen.
Lijntjes en rimpels vervagen meer en een verouderde huid wordt zichtbaar jonger.
Ook een beschadigde, gevlekte huid wordt weer mooi, gezond en gelijkmatig.
Micro-massage van de huid: Als de glaselektrode tijdens de behandeling op enkele millimeters van de huid wordt gehouden, voelt de cliënt een lichte tinteling op de huid.

Toepassing:
-  vette huid
-  verstopte huid
-  acne huid 
- vervaging rimpels
- gevlekte huid


 Hot Cold hamer

   

Website gemaakt door Renate Donker ©