_________________________________________

 

Anti-schimmelspray

 

Een succesvolle behandeling van schimmels is alleen blijvend als ook de sokken en de schoenen worden behandeld met Anti Schimmel Spray. De spray komt tot in de kleinste hoekjes en voorkomt het ontstaan van nieuwe voetschimmel.

Gebruiksaanwijzing:
De schoenen één keer per week van binnen goed sprayen (6 à 8 keer pompen per schoen). De schoenen goed laten drogen. Eventueel ook de sokken na het wassen behandelen en laten drogen. Geschikt voor diabetici.

 

__________________________________________

De oplossing voor voetschimmel
Deze voetbalsem is uitermate geschikt voor de dagelijkse verzorging van de voeten. De hoogwaardige ingrediënten vitaliseren en verfrissen vermoeide en zwaar belaste voeten. De waardevolle kamillebestanddelen en de etherische olie met zijn hoog bisabolol gehalte, het kamille extract en het azuleen kalmeren de huid en hebben een ontstekingsremmende, antibacteriële en antimycotische werking. Kan meerdere malen per dag gebruikt worden.
Ook geschikt voor diabetici

 

__________________________________________

De oplossing voor wintervoeten
Wie last heeft van wintervoeten moet vooral preventieve maatregelen nemen. De oorzaak is veelal een slechte doorbloeding van de huid. Masseer voeten (of handen) 2x daags met dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en rozemarijn. De emulsie zal een warm gevoel veroorzaken en zorgen voor een betere doorbloeding van de huid.
Geschikt voor diabetici.

__________________________________________

 

 

 

   

Website gemaakt door Renate Donker ©