Pakkingen

 

 

Lichaam Pakkingen

Pakkingen voor het lichaam zijn door de intens diepe werking ideaal voor ontspanning.
Lichaamspakkingen kunnen binnen een uur de stofwisseling van uw gehele lichaam stimuleren en uw lichaam ontgiften, voeden, verzorgen, etc. Dit vanwege de heilzame stoffen in de pakking.

Allereerst ontvangt uw lichaam een peeling, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd. Tevens openen uw poriën zich, waardoor de pakking beter in uw lichaam wordt opgenomen. Dan wordt u volledig ingesmeerd en vervolgens omwikkeld met een folie en een warmte deken. Na 20 minuten in de pakking te hebben gelegen, evt. luisterend naar rustgevende muziek, voelt u zich als herboren.

 

 

Ik heb verschillende pakkingen

  • Fango Powder Mask is een natuurlijke vulkanische modder afkomstig van de bodem van vulkanische meren in Italië. Fango is opgebouwd uit vele mineralen. Het werkt sterk reinigend, stimuleert de celstofwisseling en de doorbloeding van de huid en houdt warmte in de huid vast. Fango Powder is geschikt voor gezichts- en lichaamsbehandelingen en is perfect te gebruiken in combinatie met etherische oliën.

  • Algae Powder: Deze intensieve algenpoeder werkt ontgiftend, revitaliserend en werkt mineraliserend. Het Algae Powder verstevigt het weefsel, heeft een positieve werking op aandoeningen als reuma, artrose, psoriasis, eczeem en aandoeningen aan de luchtwegen. Tevens biedt het Algae Powder een goede ondersteuning bij afslanken.  Deze poeder is geschikt voor gezichts- en lichaamsbehandelingen en perfect te gebruiken in combinatie met etherische oliën.
  • Chocolate Powder bevat veel mineralen en eiwitten. De bijzondere en krachtige eigenschappen van deze pakking zijn enorm en dragen voor een belangrijk deel bij aan een goede gezondheid van de huid. Het stimuleert de doorbloeding en verstevigt het bindweefsel. Chocolate Powder is geschikt voor gezichts- en lichaamsbehandelingen en de heerlijke Chocolate massages.


     


     

 

 

 

 

 

 

 

   

Website gemaakt door Renate Donker ©